Koncertkalender
Tjek vores kommende shows og nyd vores live events

D. 24. februar, 2017

Michael Gabriel

incl 3 retters menu 398,- pr. pers

D. 31. Marts 2017

Nalle And His Crazy Ivans

incl 3 retters menu 649,- pr. pers

D. 7 April2017

Salsa Dans For Voksne incl. 30 min undervisning

incl undervisning 25,- pr pers

D.28 April 2017

Jelling Swingers 

incl 3 retters menu 649,- pr. pers

D. 9. Juni 2017

GRATIS DOBBELT KONCERT

Vi starter kl 16 med Souvenirs
Souvenirs er en dansk popduo bestående af ægteparret Sofie Bonde (sang, guitar) og Nils Torp (bas, keyboards, guitar, violin, cello, trækharmonika, vokal m.m.). Gruppen blev dannet i Hjeds ved Suldrup i 1993. Musikken skrives af Torp i samarbejde med Johnny Voss. De er kendt for numre som "Han tog et nattog", "Jeg troed du var hos Michael" og "Jeg hader Susanne".
Så kl ca 18 Emilie Maria Juel Nielsen
Emilie Maria Juel Nielsen er en lokal sangerinde fra Vejle som bevæger sig inden for soul og jazz musikken.
Skynd dig at bestille bord til denne aften
Bord kan som altid bestilles på 75720030 eller www.laloca.dk

 

D. 16. Juni 2017

Vi starter kl 16 med Gvænno
Ung anarkistisk elektro-pop med et pift af skandinavisk R&B, og et univers af filterløse joints, kærlighed og weekendvenner.
"Lige ud af hestestalden spiller Gwænno & Co. pånker-påp, så selv de vredeste smagsdommere hygger sig blandt publikum.." - og ALLE, fra sladrehanke til superhelte er inviteret.
Med en besætning, bl.a, tællende medlemmer fra vejlensiske Lowrider Betty, leveres musikken med høj selvtillid, kvalitet og sinuskurver
Så kl ca 18 Henrik Nybo
Har man sagt Henrik Nybo, giver det straks associationer til blues, luftig ragtime, melodiøs folk og insisterende swing. Nybo har turneret landet tyndt, og han har beskæftiget sig med mange forskellige genrer - big band, rock, blues og folk.
Bl.a. har Henrik Nybo været med til at starte Øernes Blues Band og han har desuden spillet med Two Stroke. Guitarspillet er i høj grad inspireret af Paul Banks, som Henrik Nybo også på et tidspunkt har modtaget undervisning fra. Henrik Nybo er en fingersnild guitarist, men en rusten stemme har gjort ham kendt for at skabe en varm og tæt atmosfære med sin charmerende stil.Skynd dig at bestille bord til denne aften
Bord kan som altid bestilles på 75720030 eller www.laloca.dk

D. 23. Juni 2017

Vi starter kl 16 med Viggo Sommer & His Backhowlers
Viggo Sommer and his backhowlers har siden starten i 2012 spillet et hav af velbesøgte og succesfulde koncerter I forsamlingshuse og på spillesteder over hele landet.
Det har været intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau!
Så kl ca 18 : MOJOES
Mojoes er et band fra Fredericia, der startede som et traditionelt blues/cover-band og spillede numre af klassiske navne som fx BB King, Freddy King og Coco Tailor. I dag er Mojoes et band, der lader sig inspirere af alt hvad der rører sig fra den amerikanske vestkyst og til sumpen i Mississippi - ikke mindst i egne kompositioner, der udgør en større og større del af sætlisten. Når Mojoes gå...r i "sangskriver-mode", hentes inspirationen fra fx Tedeschi-Trucks Band, Band of Heathens eller traditionelle blues og soul-klassikere. Så du kan forvente at høre alt fra soul, blues, rock med en snert af country og alt hvad der rører sig på den bane.
Mojoes var i 2013 finale-deltager det danske mesterskab i bluesmusik - officielt kaldet Danish Blues Challenge.
Mojoes består af Monika Bigum Sadolin - sang, Ronny Clausen - bas, Nicky Dam Christensen - piano og hammond, Brian Nørgaard - trommer og Ole Elmstrøm - guitar.Skynd dig at bestille bord til denne aften
Bord kan som altid bestilles på 75720030 eller www.laloca.dk

D. 7. Juli 2017

Vi starter kl 16 med Hverdagens Helte
I grænselandet mellem folk og pop - med en snert af elektronik - skriver Hverdagens Helte ørehængende sange med udgangspunkt i kærligheden, i livet og virkelige historier fra landevejen. Trioen udkommer i januar 2016, efter over et års arbejde og finpudsning i studiet, med debuten "Der Sker Noget Om Lidt", som bl.a. indeholder sommersinglen "Vejlefjord", der blev spillet flittigt på landets P4. "Heltene" har tidligere også modtaget stor ros af de danske musikmedier for deres live-optrædenSå kl ca 18 Andreas Sabat
Andreas Sabat er en ung up-and-coming artist med base i Vejle. Han har ind til videre spillet med sit eget materiale i cirka et år, og har allerede gæstet lok...ationer som Godset i Kolding, TAG Festival, samt Vejle Musikteaters store scene. Med sig har Sabat et tre mand stort backing band, som henholdsvis tæller en bassist, en trommeslager og en pianist, mens han selv administrerer guitaren og vokalen. Genren som Sabat beskæftiger sig med er AMR (Alternativ Melodisk Rock), og trækker især inspiration fra den nuværende pop-bølge gennem sin melodiske vokal, i et smukt samarbejde med tunge guitar riffs.
Skynd dig at bestille bord til denne aften
Bord kan som altid bestilles på 75720030 eller www.laloca.dk

D. 14. Juli 2017

Vi starter kl 16 med Esben Kronborg I efteråret 2014 udkom Esben Kronborg med sit anmelderroste debutalbum "Trumpets". Albummet havde 5 sange i rotation på P4 og Gaffa skrev bl.a at han "er kommet for at blive". Med mere end 300 koncerter bl.a på Jelling Musikfestival, Samsø Festival og Smukfest og supportjobs for Kim Larsen, Mads Langer og Gnags, har Esben da også arbejdet hårdt på, at sætte sit fodaftryk på den danske livescene. Den 11. november 2016 udkom Esben Kronborg med sit album "A Multitude of Things You Can't Rehearse" hvorfra singlen "Nowadays" er blevet flittigt spillet på P4 samt været med i et afsnit af Bedrag på DR1. Det nye album er indspillet i tæt samarbejde med Lars Skjærbæk og der er både noget til danseskoene og til hjertet.


Så kl ca 18 : Soul-SplashBetående af Emilie Maria Juel Nielsen (sangerinde og sangskriver) & Kristian Bak Nielsen ( guitaristsom og sangskriver) EMILIE MARIA er en poet, sangerinde og sangskriver fyldt med sjæl og passion for budskabet i musikken. Det er med inderligheden, kærligheden og autenticiteten i fokus at hun fortolker andres sange eller synger hendes egne originale numre med sin faste guitarist og med-komponist Kristian Bak. Sammen hedder de "SOUL-SPLASH", et navn Emilie Maria har valgt fordi hun deler noget af sin sjæl i alt hvad hun laver som en kunster deler sin sjæl med hvert et splash af maling på lærredet. De musikalske vibes man kan forvente at høre er stærkt inspireret af old school soul og jazz roots så som: Ella Fitzgerald, Peggy Lee, Etta James, Aretha Franklin og Stevie Wonder men også nyere kunstere som: Norah Jones, Emily King, Caro Emerald, Melody Gardot og Amel Larrieux. Ved at give sig ydmygt og indlevende hen i musikken og være helt sig selv i hendes udtryk åbner Emilie Maria op for et følsomt, melodisk og poetisk univers som lytterne kan udforske sammen med demSkynd dig at bestille bord til denne aften Bord kan som altid bestilles på 75720030 eller www.laloca.dk

D. 28. Juli 2017

Vi starter kl 16 med MATHILDE FALCH
Troværdig, pulserende og ørehængende rock. Det er netop, hvad Mathilde Falch står for.Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album "Alle Taler" udkom i oktober 2015. Og Mathilde har haft travlt, siden debutalbummet "Lad Mig Gå Fri" udkom i 2012. Undervejs - på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist - har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015. Mathilde Falch har indspillet det seneste album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, r...elationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte


  Så kl ca 18 MICHAEL GABRIEL BAND
MICHAEL GABRIEL er en dansk et nyt songwriter talent, som spiller sine egne sange og mange sammenligner med Oasis' Noel Gallagher.
Stilen er en blanding af 80´er og 90´er, det er en stil som de fleste kender og kan nikke genkendende til. Så kom og hør et nyt talent på den danske musikscene.
Bund ærlig musik, som bare hænger ved.
Skynd dig at bestille bord til denne aften
Bord kan som altid bestilles på 75720030 eller www.laloca.dk

D